Videopremiere for Benjamin Mørk

Festspillprofil Benjamin Mørk lanserte før helga EPen ”Disco in Odd Times”, som også er navnet på en av konsertene hans under årets Festspill. Nå lanserer han musikkvideo fra albumet.

Den nye musikkvideon er DIY (Do it yourself), laget av et kremlag med bidragsytere: Martin Edelsteen (cinematograf), Torbjørn Sandnes (lysdesign), Mika Martinussen (klipp) og Terje Arntsen (Grade).

  • I videoen ville jeg få fram energien jeg føler når jeg opptrer. Man hopper fram og tilbake mens hodet jobber på spreng, og jeg synes vi har fått fram denne stemningen i videoen. Jeg synes også det ble ganske kult med litt elvis-inspirert lys fra lysmann Torbjørn Sandnes, sier Benjamin Mørk.

I helga var det eksklusiv musikkvideopremiere på Verdensteatret i Tromsø, der DIY ble vist både på utevisning, hjemmelaget frostet glass (ved hjelp av et vindu + kefirmelk), samt inne i baren.

  • Masse jubel og masse folk, sier han glad.

Benjamin Mørk, opprinnelig fra Senja, ble før jul utnevnt som en av årets Festspillprofiler, sammen med dansekompaniet Kartellet. Sist uke blei det klart at de sammen skal gjøre produksjonen «Anføttes» under årets Festspill.

Nå er det også klart at Festspillprofilen skal holde konserten «Disco in Odd Times»med samme navn som den nylanserte EPen, under årets Festspill. Denne konserten blir lørdag 25. juni på utestedet Karma.

Billetter i salg her

Itromsø gir den nye EPen terningkast fem.

  • Mørk har øret for gode melodier og fengende beats. Dette er i skive som vitner om at vi i Tromsø og Norge har noe nytt, friskt og veldig lovende å glede oss over på elektronikascenen, skriver anmelder Ida Ramberg.

Les hele anmeldelsen fra Itromso.no her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *